juli 23, 2024

Open Leaks

Zakelijk Direct Website

Sleutelhangers bedrukken voor de verkoop

Wij hebben onze woning te koop staan en hiervoor gaan wij sleutelhangers bedrukken. Je leest het goed! Dit gaan wij namelijk doen om zo meer mensen naar onze woning te lokken. Al een aantal maanden zijn wij druk bezig geweest om onze woning te renoveren. Hiermee hopen wij dan ook dat onze woning sneller wordt verkocht. Al moet ik wel zeggen dat het naar onze wensen is gerenoveerd, hier moet je dan ook wel van houden natuurlijk. Zo hebben wij sinds twee weken onze woning te koop gezet. Een spannende tijd gaan wij tegemoet, toch willen wij alles hieraan doen om de verkoop wat sneller geregeld te krijgen.

Reclame, affiches en nog veel meer!

Hoe meer reclame je maakt, hoe beter de verkoop kan gaan toch? Doordat wij sleutelhangers laten bedrukken met onze woning hierop hopen wij een hoop meer mensen te trekken naar onze open dag. Ik ben trouwens wel puur toeval terecht gekomen op de website van Maxilia waar je dit kan realiseren. Doordat ik toen die tijd ziek op bed lag en mijzelf begon te vervelen zocht ik op het internet naar alles en niets. Hiermee kon ik eenvoudig de tijd doden tot mijn vrouw weer thuis kwam van het werk.

Aangezien ik het aan mijn vrouw had verteld dat het laten bedrukken van reclame en dergelijke een goed idee was wilde ze meer weten. Zodoende zij wij samen gaan zoeken op het internet en uiteindelijk op de bovenstaande website een bestelling geplaatst.