juli 23, 2024

Open Leaks

Zakelijk Direct Website

raamfolie plakken

Raamfolie plakken voor meer privacy?

Ik wil graag raamfolie plakken zodat ik meer privacy op kantoor heb. Op dit moment hebben wij alleen maar glas om ons heen. Op zich is daar natuurlijk niks mis mee. Alleen wanneer je een belangrijk gesprek hebt, dan zit ik er niet op te wachten dat iedereen het mee kan zien. Daar wil ik graag verandering in zien te brengen. Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken in de hoop dat ik het snel zou vinden. Wij zitten nog niet zo lang in dit kantoor waardoor het nog wel kan voorkomen dat er iets aangepast moet worden op kantoor. Zo ook dit waar ik zo snel mogelijk verandering in wilde brengen.

raamfolie plakken

Tijdens mijn zoektocht op het internet naar de mogelijkheden was ik verbaasd. Niet zozeer de mogelijkheden die er te vinden is, maar wel het feit dat het voordeliger is dan dat ik had verwacht. Ik was namelijk terecht gekomen op de website van Luna Glass Tinting.

De raamfolie plakken op de juiste manier

Bij dit bedrijf heb ik er ook voor gekozen om een afspraak te maken. Zo konden zij tijdens de afspraak alles opmeten en wist ik meteen wat de kosten gaan worden. Alles werd opgemeten en onder het genot van een kop koffie kreeg ik de offerte aangereikt. Hier heb ik vrijwel meteen akkoord op gegeven waardoor zij aan de slag konden gaan. De definitieve datum werd geprikt en op die dag zijn zij goed aan de slag gegaan. Ik weet in ieder geval wel zeker dat het raamfolie plakken niet voor mij weggelegd is.