april 23, 2024

Open Leaks

Zakelijk Direct Website

Snelle bestelprocedure en levering bij Bedruktetapefabriek.nl

Een aantal weken terug heb ik bij Bedruktetapefabriek.nl voor mijn bedrijf afzetlint besteld voor ons 10 jarig bestaan. Binnen enkele minuten was ik klaar met het bestellen van mijn afzetlint. De bestelprocedure was namelijk erg makkelijk. Ik hoefde enkel de kleur, kwaliteit en eventuele logo aan te klikken voor de fabricage van mijn persoonlijke lint. Bedruktetapefabriek.nl is erg gebruiksvriendelijk en is erg fijn als je er niet te veel tijd aan wilt besteden.

Nadat ik deze handelingen allemaal binnen 10 minuten had verricht kreeg ik mijn bestelling binnen 3 weken thuis bezorgd. Dit voor persoonlijke en op maat gemaakte afzetlint vind ik een redelijk snelle levertijd. Enkele concurrenten deden er minimaal een tot twee maanden over. Het heeft mijn bedrijf erg goed geholpen.

Een blijvertje

Hoewel ik het afzetlint voornamelijk voor bedrijfsgebruik- en viering heb gebruikt, kan ik het ook goed gebruiken voor waarschuwingstape. Dit is eveneens als het persoonlijk lint makkelijk te bestellen. Echter, deze variëteit is wat minder. Toch moet dit niet als een mindere kant worden gezien, want de kwaliteit die Paul aflevert is boven gemiddeld. Zelfs al is de tape al een keer gebruikt, kan het eventueel worden opgerold om voor een volgende keer te gebruiken. Dit zegt wat over de kwaliteit! Dit bedrijf is erg aan te raden voor mensen binnen in de levering. Het heeft mij, door de goedkope prijs (per rol) samen met de snelle levering, zo’n goed beeld gegeven dat ik de komende jaren hier zal gaan bestellen. You name it, we tape it zoals hun slogan luidt!