mei 21, 2024

Open Leaks

Zakelijk Direct Website

social WiFi is erg interessant

social WiFiAfgelopen week kwam een goede kameraad met een uitstekend idee. Zo had hij gelezen over social WiFi. Het is bedoeld voor ondernemers. Het werkt als volgt: Je plaatst een router en vervolgens kunnen mensen gratis gebruik maken van jou wifi. Zodra ze verbinding willen maken met jouw wifi moeten ze eerst inchecken op jouw Facebook. Vervolgens moet die gene jouw pagina liken om gebruik te kunnen maken van de wifi. Op deze manier maak je eenvoudig reclame voor jouw bedrijf. Als je met regelmaat Facebook updates plaatst, zullen al deze personen jouw berichten zien. Het is dus erg eenvoudig en ook erg voordelig.

Wat betreft de kosten valt het reuze mee. Je heb keuze uit twee routers. De ene is 250 euro en de andere 450. Uiteraard zit daar verschil tussen in MB’s en bereik. Het fijne is dat je niet vastzit aan een abonnement. Het is gewoon een eenmalig bedrag wat je moet betalen en daarna heb je er alleen maar profijt van.

 

Echt een aanrader.Social-hotspot-Medium

Social WiFi is eenvoudig te bestellen bij www.lincr.com. Je hebt de mogelijkheid om op verschillende manieren te betalen. Daarnaast is het uitstekend beveiligd. In totaal heeft het bij mij maar twee dagen geduurd voordat ik mijn bestelling binnen had. De service is dus perfect! Kijk daarom snel op de website voor meer informatie. Uiteraard kan je telefonisch contact met ze opnemen of via de mail. Ze staan je graag te woord.