juni 24, 2024

Open Leaks

Zakelijk Direct Website

Tip: Facturatieprogramma Onfact

fac-2-300x118Een goede facturatieprogramma bestel je bij Onfact.be! Dit bedrijf staat erom bekend wegens hun goede service in het opmaken van een factuur en daar profiteer je als klant van. Dit heb ik afgelopen week zelf ondervonden waardoor ik dit artikel ben gaan schrijven. Het maken van een eigen factuur kostte mij teveel tijd waardoor ik een manier ben gaan zoeken om dit gemakkelijker te maken. Uiteindelijk gezocht op het internet en terecht gekomen op de website van Onfact.be. Hier werd het mij duidelijk dat een factuur maken wel degelijk gemakkelijk kan. Ik heb er wel voor gekozen om dit eerst op proef te doen zodat ik niet ergens aan vast zit en wat niet werkt.

Goede servicefac-3-300x117

Voor een paar euro’s per maand ben ik in ieder geval verzekerd van professionele facturen. Vandaar dat ik de tip: Facturatieprogramma Onfact ook graag doorgeef aan mijn mede collega’s. Tevens is het ook mogelijk om dit eerst op proef te nemen zodat je kan ondervinden of dat het geschikt is voor je onderneming of niet. Al met al is het zeer zeker aan te raden aangezien de kosten ervoor aan de lage kant is en je geen omkijken meer hoeft te hebben hoe dat een factuur gemaakt moet worden. 

Bekijk: Facturatieprogramma Onfact!