juni 14, 2024

Open Leaks

Zakelijk Direct Website

Yourhostingwebdesign

Veilige cloud opslag erg belangrijk!

YourhostingwebdesignAls ondernemer zijnde is het opslaan van bestanden erg belangrijk. Vooral belangrijke bestanden met belangrijke info moeten veilig worden opgeslagen. Zodat niemand anders behalve ik de beschikking heeft over deze bestanden. Helaas heb ik enkele maanden te kampen gehad met een aantal problemen betreft het opslaan van bestanden. Af en toe werden bestanden verwijderd of was ik deze bestanden plots kwijt en waren de bestanden te vinden in een andere map. Vandaar dat ik naar een oplossing ging zoeken voor dit probleem. Zoals gewoonlijk nam ik een kijkje op het internet. Via het internet kwam ik dan ook terecht bij het Office programma Veilige cloud opslag. Met een veilige cloud opslag kon ik bestanden gaan opslaan die absoluut niet door andere bekeken konden gaan worden. Ook konden de bestanden met een cloud opslag niet plots over switchen naar een andere map. Deze redenen hebben mij doen overhalen tot koop!

Veilige cloud opslag

Top aankoop!

Sinds aanschaf van dit Office programma heb ik geen last meer van bestanden die verwijderd worden of over switchen naar andere mappen. Ook kan ik alleen deze bestanden bekijken en dat geeft mij een veilig gevoel. Het is een geweldige software wat ook het werk van mijn personeel bevordert, door de snelheid van het programma zelf. Ben jij ondernemer en opzoek naar betrouwbare software? Kijk dan eventjes op deze website.

Software