juli 23, 2024

Open Leaks

Zakelijk Direct Website

Zakelijke evenementen organiseren

Elk jaar zijn er een aantal evenementen dat een bedrijf organiseert. Maar hoe houd je de nieuwjaarsreceptie leuk en hoe zorg je ervoor dat bij de viering van iemands jubileum je niet precies hetzelfde doet als bij degene ervoor?

Maak de evenementen persoonlijk. Heeft iemand een 20-jarig werkjubileum, zoek dan uit wat de favoriete kleuren zijn van deze persoon. Laat in deze kleuren ballonnen bedrukken met het bedrijfslogo of met de naam van de jubilee. Zorg daarnaast voor eten waarvan je weet dat de persoon waarom het draait ervan houdt. Dit houdt in dat ook met etenswensen zoals halal, koosjer of een ander dieet rekening wordt gehouden.

Huur voor grote evenementen iemand in die de evenementen organiseert. Het zorgt er voor dat je geen stress meer hebt over het organiseren van iets en dat je elke keer weer een origineel en leuk event hebt. De sleur in het organiseren komt er op deze manier ook niet in aangezien je elke keer kan kiezen voor een andere eventplanner.

Zelfs al je kiest voor een evenementenbureau zorg er dan voor dat je de catering en de locatie altijd controleert. Check of de locatie zowel makkelijk met het ov als met de auto te bereiken is en dat er genoeg parkeerplekken in de omgeving zijn. Wat betreft de catering moet je controleren of aan alle bestaande dieetwensen wordt voldaan. Eten heeft zo’n grote invloed op de sfeer van een event dat het zonde zou zijn als niet iedereen lekker kan eten.

Ook het opbouw- en afbouwproces moet je goed in je achterhoofd hebben, zeker het feest bij jullie op kantoor gehouden wordt. Als je doordeweeks een feest geeft dan wil je niet dat de kantine ruimte of een vergaderruimte vier dagen niet beschikbaar is.

Het is zeker niet moeilijk om een memorabel zakelijk event te organiseren als je alle touwtjes in handen hebt. Zorg wel dat je alle aspecten goed controleert! Wil je speciale producten laten bedrukken kijk dan eens op de website van Maxilia!