juli 23, 2024

Open Leaks

Zakelijk Direct Website

Dankzij Cursus Excel Gevorderden ben ik beter in mijn werk geworden!

Voor mijn nieuwe werk moet ik veel met Excel werken, dus besloot ik een Cursus Excel Gevorderden te volgen. Ik kan namelijk op basisniveau wel met Excel overweg, maar zodra het wat ingewikkelder wordt (bijvoorbeeld als ik statistische functies, logische functies of geneste functies moet gebruiken) dan heb ik toch wel even wat hulp nodig. Gelukkig vond mijn leidinggevende het ook een goed idee om een Excel cursus uit te zoeken die ik onder werktijd mocht doen, dus heb ik me bij Bakker Computer Opleidingen aangemeld. Na een intake-gesprek werd er een cursus op maat samengesteld en deze heb ik recentelijk met succes afgerond!

Op mijn eigen tempo en op afstand leren

Het fijne aan Bakker Computer Opleidingen is dat je een Excel e-learning cursus voor gevorderden kunt volgen. Je kunt dus alles thuis of vanuit je werk doen, zonder ergens op locatie te hoeven komen. De e-learning Cursus Excel Gevorderden is goed te volgen op afstand en je kunt je eigen tijd indelen, maar als je vragen hebt dan kun je deze altijd per mail aan de docent stellen. Ik heb zelf ook een aantal keren een vraag via e-mail gesteld en ik kreeg zeer uitgebreid en duidelijk antwoord terug. Na afloop van de cursus heb ik een certificaat gekregen en kan ik nu veel beter met Excel werken. Ik kan dus iedereen aanraden om ook een Excel cursus te doen als zij graag Excel wat beter zouden willen begrijpen!