juni 14, 2024

Open Leaks

Zakelijk Direct Website

Hoe schakel je een incassobureau in

Hoe schakel je een incassobureau in?

Hoe schakel je een incassobureau inHoe schakel je een incassobureau in? Dat is een vraag die ik mij de afgelopen tijd heb moeten stellen. Wij hadden namelijk te maken met een aantal klanten die niet betaalden en daardoor liepen wij flink veel geld mis. Wij hadden zelf al een aantal brieven gestuurd en gebeld, maar niets leek te helpen. Om die reden zijn wij toen op zoek gegaan naar een organisatie die dit voor ons over kon gaan nemen. Hiervoor ben ik eerst rond gaan vragen bij mijn collega’s, want misschien had iemand daar een goede tip voor mij. Toen dit niet zo was, ben ik op internet rond gaan kijken. Daar kwam ik al snel uit op een website van een bedrijf waar ik een goed gevoel bij had. Het fijnste vond ik dat ik erachter kwam dat zij werken op basis van no cure no pay. Dit wil zeggen dat jij niets betaalt totdat er geld van de andere partij is binnen gekomen. Toen ik dit aan mijn baas vertelde, was hij ook enthousiast.

Hoe schakel je een incassobureau in?

Hoe schakel je een incassobureau in

Hoe schakel je een incassobureau in? Dat is een vraag waar ik nu antwoord op heb. Het is heel erg gemakkelijk om dit te doen, want eigenlijk hoef je alleen even te bellen. Hierna werd ik uitgenodigd om langs te komen op kantoor en daar heb ik al mijn vragen kunnen stellen tijdens een gesprek. Sinds die tijd maken wij gebruik van hun diensten en daar zijn wij onwijs tevreden over. Het werkt super snel en vaak vindt de betaling binnen een maand plaats. Mocht jij nu met hetzelfde probleem zitten als wij hadden, dan raad ik jou zeker aan om eens een kijkje bij hen te nemen. Zij hebben veel informatie online staan, zodat jij direct kunt zien wat zij jou allemaal te bieden hebben.