april 18, 2024

Open Leaks

Zakelijk Direct Website

Tip: online boekhouden op maat

Logo-websiteVandaag op de eerste dag van de nieuwe maand voor mijn trouwe lezers een bericht met betrekking tot online boekhouden, voor elke ondernemer immers relevant – en zeker nú. Over exact een maand namelijk, kunnen we allemaal onze aangifte voor de belastingen weer doorgeven bij de Belastingdienst. Maar nu rest de vraag: heb jij je zaken wel goed geregeld?

Je boekhouding goed geregeld

Elke ondernemer ervaart aan levenden lijve hoe essentieel het is de boekhouding goed op orde te hebben – en zéker met de aangifte die almaar naderbij komt. Ikzelf zat persoonlijk niet te wachten op het uit handen geven van mijn administratie aan een derde, temeer omdat ik zelf graag het overzicht houd. Zo weet ik precies wat er speelt in de financiën van m’n onderneming en blijf ik altijd op de hoogte van plotselinge veranderingen. In de beginjaren ben ik daarom gelijk al op zoek gegaan naar handige online software die het mogelijk maakt te allen tijde zelf je administratie op orde te stellen. Omdat de tijden, en daarmee de technieken, zich blijven ontwikkelen ben ik gisteren op mijn vrije zondag toch nog eens gaan neuzen op het internet, gewoon uit interesse om te onderzoeken of er wellicht nog betere online boekhoudprogramma’s te vinden waren. In die zoektocht stuitte ik op de website van Online Boekhouden.org, die ik jullie allen van harte aanraad eens te bezoeken. Ik trof daar namelijk vele extra mogelijkheden en uitbreidingen voor online boekhouden aan waar ik dankbaar gebruik van ga maken.

Vind de boekhoudsoftware die bij je pastOnline-boekhouden-300x239

Eenieder die onderneemt doet dat op een andere manier en in een andere vorm. Lever je diensten, dan heb je wellicht andere wensen op boekhoudgebied dan ondernemers die producten verkopen – denk hierbij alleen al aan bijvoorbeeld voorraadbeheer. Loon- en personeelsadministratie is gewenst als je werknemers in dienst hebt, maar bijvoorbeeld overbodig voor ZZP’ers. Het handige van de website van Online Boekhouden.org is dat je al je wensen gemakkelijk, zeer overzichtelijk en bovendien onpartijdig kunt vergelijken. Zo kun je precies het pakket voor online boekhouden uitzoeken dat volledig aansluit bij je verwachtingen.