april 23, 2024

Open Leaks

Zakelijk Direct Website

eurofiles

Zoek jij een goed advies voor je archiefbeheer? Lees dan verder

advies voor je archiefbeheerVandaag een advies voor je archiefbeheer. Wie van jullie doet dit al online? Ik wil verder ook nog weten waarbij je dit doet? Wanneer ik hierover informeer binnen mijn omgeving hoor ik steeds vaker de naam Eurofiles vallen. Zo werd ik hier laatst nadrukkelijk op geattendeerd. Zodoende was ik zelf naar deze website gegaan. Zij doen dus alles op gebied van online archiefbeheer. Zij helpen bedrijven op allerlei niveaus zoals het inrichten van het papieren archief tot het digitaliseren van informatiedragers. Hierin heeft een bedrijf de keuze dit intern te doen of extern.

Met zo’n tien jaar ervaring in dit vak kunnen zij zorgen voor een juiste vertaalslag van plannen naar een optimaal werkend archief.

Digitaal archief

Voor advies voor je archiefbeheer kun je het best rechtstreeks naar eurofiles.eu. Natuurlijk kan ik jullie wel de voordelen geven van het digitaliseren van jou “papierwerk”, namelijk:

  • eurofilesMaakt het archief voor iedereen met permissie toegankelijk (het “nieuwe werken”)
  • Beperkt verlies door brand en inbraak
  •  “Reboot” uw archief
  • Bespaart circa 20% zoektijd
  • Verhoogt productiviteit
  • Bespaart veel kosten

Elke ondernemer wil zijn of haar tijd dan ook zo efficiënt mogelijk benutten. Vandaar dat je sommige werkzaamheden het beste uit kunt besteden. Vooral omdat externe bedrijven hier vaak in gespecialiseerd zijn. Hierdoor heb jij dus de tijd om je te richten op je kerntaken. Om een voorbeeld te noemen, het aansturen van personeel. Hopelijk doen jullie hier dan ook je voordeel mee en bezoeken jullie de website zelf. Indien jij nog vragen hebt die gerelateerd zijn aan mij, plaats dan onderaan deze pagina een reactie. Ik zal dan zo snel mogelijk een reactie plaatsen.

archief